top of page

Lil' Atelier breidt uit met woonaccessoireslijn Lil' Atelier Home

Bijgewerkt op: 31 mrt. 2021

Lil’ Atelier lanceert een nieuwe luxe en nostalgische collectie van kwaliteitsbewuste woonaccessoires voor de babykamer. Alle materialen die binnen de collectie worden gebruikt zijn van hoge kwaliteit met een grote focus op duurzaamheid.

 

Lil' Atelier Home heeft 3 jaarlijkse leveringen in de lente, herfst en winter die bestaan uit mooie stijlen van hoge kwaliteit. De collectie bestaat uit exclusief beddengoed, draagtassen, knuffeldoekjes, badjassen, slaapzakken en nog veel meer in dezelfde prachtige aardse kleurenreeks die we al kennen van Lil' Atelier. Hierdoor ontstaat er een rustige omgeving voor je kind. De prachtige prints zijn geïnspireerd door de natuur en met de hand getekend, wat een uniek effect geeft.EXCLUSIEF BEDDENGOED - DRAAGTASSEN

KNUFFELDOEKJES - BADJASSEN - SLAAPZAKKEN - ETC.


 

FOCUSPUNTEN

TIJDLOZE STIJLEN - HOGE KWALITEITEN - MEER DUURZAME STOFFEN

HOGE MARK-UP - HANDGETEKENDE PRINTS - AARDSE KLEUREN

BETAALBARE EXCLUSIEVE STIJLENMeer duurzame producten


Lil' Atelier heeft een grote focus op duurzaamheid, wat betekent:

We focussen op grondstoffen die gecertificeerd zijn als duurzamere materialen, dit zijn gerecyclede en innovatieve materialen en biologisch geteelde katoen zonder het gebruik van gevaarlijke pesticiden en kunstmest.


We richten ons op duurzamere processen met het gebruik van

minder water, minder energie en minder kleurstoffen.


We nemen deel aan projecten waarbij we innovatie binnen duurzaamheid ondersteunen.


• Aardekleuren die kleurstof geven die voortkomen uit natuurlijke

materialen en restjes van de voedingsindustrie.

• Cyclo-project waarbij we ons eigen katoenafval hergebruiken.


We richten ons op dierenwelzijn door alleen vezels van dierlijke oorsprong in te kopen via een 100% transparante toeleveringsketen. Op deze manier zorgen we ervoor dat er geen dieren gewond raken tijdens het maken van onze kledingstukken.


• Goede kasjmier - een norm die ons verzekert dat het welzijn van onze

geiten gedurende hun hele leven wordt beschermd.

• Mulesing-vrije wol - geen wol die voor onze producten wordt gebruikt, is

afkomstig van schapen die zijn blootgesteld aan het mulesing-proces.


Verder

• Alle onderhoudslabels zijn gemaakt van gerecycled polyester;

• Alle polyester zakken zijn gemaakt van gerecycled polyester;

• Alle hangtags en infolabels zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd papier.PRIJZEN


Slaapzakken €36,99 Baddoek €26,99 Gebreid deken €59,99 Beddengoed €49,99/67,99


De gemiddelde mark-up van de HOME collectie ligt rond de 2.5/3.0.

Lil' Atelier is een onderdeel van BESTSELLER; het internationale bedrijf achter modemerken als VERO MODA, JACK & JONES, VILA, PIECES, SELECTED, ONLY, etc. Het bedrijf werd in 1975 in Denemarken opgericht door Troels Holch Povlsen en wordt nu geleid door zijn zoon, Anders Holch Povlsen.


Responsible fashion


Corporate sustainability

Omdat we geen eigen productiefaciliteiten hebben, werken we samen met een aantal onafhankelijke leveranciers in Europa, het Midden-Oosten en Azië. De productie wordt gecontroleerd en gereguleerd in nauwe samenwerking met NAME IT-collega's, werkzaam in de verschillende productielanden. Onze lokale inkoopkantoren helpen ons de samenwerking met onze leveranciers te versterken en ervoor te zorgen dat onze wereldwijde bedrijfsactiviteiten worden uitgevoerd op een sociaal en ecologisch verantwoorde manier volgens BESTSELLER's code of conduct.


Code of conduct

Als internationaal bedrijf is BESTSELLER verantwoordelijk voor zowel de mensen die onze producten ontwerpen, produceren en verkopen als voor de mensen die ze gebruiken en het milieu. BESTSELLER's code of conduct is een lijst met regels die de ethiek en het gedrag bepaald dat we in onze hele toeleveringsketen willen promoten. Het bevat mensenrechten en arbeidsrechten, gezondheid en veiligheid, milieubescherming en ethiek.


Productveiligheid

Bij de productie van ieder kledingstuk is productveiligheid onze belangrijkste prioriteit. We ontwerpen volgens een uitgebreide set aan veiligheidseisen wat betekent dat elke stijl is geproduceerd met het oog op veiligheid en kwaliteit binnen productie en gebruik.Contact

De eerste HOME collectie met levering oktober 2021 wordt in maart 2021 verkocht, dus heb je interesse en/of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.


JULIA BERFELO

P: +31204564513

M: +31613146774

E: JULIA.BERFELO@BESTSELLER.COM

BEKIJK EN DOWNLOAD CAMPAGNE BEELDEN

188 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page