top of page

LAUNCHING TODAY: JJXX - In samenwerking met influencers Bruna Rizk en Amaka Hamelijnck

Bijgewerkt op: 5 jan. 2022

It's all about the girls! Het wachten wordt beloond en eindelijk is het zo ver. Vanaf vandaag is het fashion label JJXX live. JJXX is de nieuwste toevoeging aan de BESTSELLER- familie. JJXX is er speciaal voor jonge vrouwen die het leven vieren en staat voor good vibes, confidence en vriendschap.

Met veel trots stellen wij de twee gezichten van de JJXX campagne aan je voor: Bruna Rizk en Amaka Hamelijnck. Samen goed voor meer dan 400.000 volgers op Instagram, behoort het tweetal tot de meest populaire en inspirerende influencers van Nederland. Bruna Rizk (@brunabear) en Amaka Hamelijnck (@amaka.hamelijnck) hebben allebei een unieke stijl en nemen hun volgers dagelijks mee in de wereld van fashion en meer.


Amaka Hamelijnck en Bruna Rizk zijn beste vriendinnen en delen hun passie voor fashion. Als full-time influencers reizen Amaka en Bruna samen de wereld rond en nemen ze hun volgers mee in hun avonturen.


“Het is zo cool om deel uit te maken van een nieuw merk en wij kunnen niet wachten om onze samenwerking met onze volgers te delen.” - Amaka Hamelijnck.


“JJXX is de perfecte mix tussen basic styles en high fashion. Wij kunnen niet wachten op alle felle kleuren, sweats, jeans, leren items en satijn die in de collectie te zien zijn. ” -Bruna Rizk.
DOWNLOAD/BEKIJK CONTENTCONTACT INFO


Suzette Hendriks


E: Suzette.hendriks@bestseller.com


T: +31 6 13144100


 


55 weergaven
bottom of page