top of page

JJXX - Outfits Om Van Te Snoepen

Voor haar SS22-collectie inspireerde JJXX zich op de frisse zomerlucht, de warme nachten en de heerlijke golven aan het strand. Het resultaat is een collectie voor vrolijke free spirits, in een pastelkleurig palet. In deze collectie kan je plezier maken en voluit van het leven genieten. Het is een speelse collectie waarin jij helemaal jezelf kan zijn.


De veelkleurige sets in pasteltinten kan je fantastisch met elkaar combineren, maar er zijn ook denim looks, korte broeken, kleurrijke pakken, jurken en ton-sur-ton-stijlen. Het is een collectie die uitnodigt om een weekendje weg te gaan met vriendinnen... in Barcelona bijvoorbeeld.


JJXX ging shooten in de heerlijke Spaanse stad, waar de modellen, drie Spaanse vriendinnen, konden genieten van het strand, de zee, leuke straatjes, barretjes, het skatepark en de dakterrassen die de stad rijk is. De shoot toont de meiden zowel overdag als ’s avonds, op het strand en in de stad, omdat je de collectie voor elke gelegenheid kan dragen.Een van de trends voor de zomer zijn zachte snoepkleuren die je eindeloos kan combineren. Perfect voor zonnige terrasjes, vakantie looks én voor leuke outfits om de festivals mee af te schuimen. Met de JJXX SS22 collectie breng jij een portie zon en fun in je garderobe. Laat die zomer maar komen!

JJXX is het in 2020 opgerichte vrouwelijke zusje van het Deense herenkledingmerk JACK & JONES. Het merk richt zich op sterke, onafhankelijke, energieke jonge vrouwen met collecties die kwaliteitsvolle essentials mixen met trendy musthave pieces. Kleur, comfort, stijl, attitude en uitgesproken denim: deze no-nonsense collecties geven jou het zelfvertrouwen om achter je dromen aan te gaan. Naast uitgesproken kleuren en oversized fits, die geïnspireerd zijn door de mannenmode, valt JJXX op door de sterke focus op en expertise van denim. Dankzij de ‘never out of stock and never out of style’-mindset, kunnen vrouwen dag in, dag uit terecht bij dit merk voor al hun modefavorieten.


15 weergaven
bottom of page