top of page

JACK & JONES steunt de non-profit organisatie IT GETS BETTER PROJECT

Bijgewerkt op: 5 jan. 2022

Bij JACK & JONES vinden wij broederschap en diversiteit belangrijk en hierom steunen wij It Gets Better Project (IGBP). Dit doen wij door 25.000 euro van de omzet van onze nieuwe PRIDE-collectie aan het project te doneren.

IGBP is een non-profit organisatie die LGBTQ+ jongeren van over de hele wereld wil aanmoedigen en verbinden.


''Wij focussen ons op het bereiken van de LGBTQ+ jongeren, terwijl zij beginnen met het ontdekken van hun seksuele geaardheid en genderidentiteitsreis. Om de LGBTQ+ jongeren te helpen hun weg te vinden in de vaak verwarrende en het overweldigende coming-out proces, gebruiken wij storytelling, een educatief programma en een informatiecentrum.''

Dit jaar vindt de WorldPride 2021 plaats in Copenhagen en Malmö, waar het evenement wordt georganiseerd om de weg vrij te maken naar een meer inclusieve en gelijke wereld.

"De PRIDE-collectie is geïnspireerd door de diversiteit die wij vertegenwoordigen in deze gemeenschap. Dit komt tot leven in speelse, grafische prints, gemixt met gekleurde tie dye en bloemenprints. Alle stijlen bevatten een speciaal gemaakte PRIDE label, die eenheid brengt in de collectie," zegt Lea Rigmor Lindgaar Petersen, de designer van deze PRIDE-collectie.


De PRIDE-collectie zal vanaf juni 2021 online en in de winkels verkrijgbaar zijn door heel Europa.


Lees meer over IGBP:

https://itgetsbetter.org/


Ontdek de collectie:

https://www.jackjones.com/


Klik hier voor meer informatie over het digitale PRIDE evenement: https://itgetsbetter.org/event/it-gets-better-a-digital-pride-experienceBEKIJK/DOWNLOAD CONTENT 10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page