top of page

JACK & JONES JUNIOR - THE STORY

JACK & JONES is een broederschap, een club, een gemeenschap die verbonden is door denim. JACK & JONES heeft de club geopend voor nóg meer jongens: de jongere jongens tussen 8 en 16 jaar. De collecties zijn van dezelfde kwaliteit, met dezelfde trends en zijn alleen maar verkleind in maat. Ook is de collectie ontworpen met de functionaliteiten die nodig zijn voor de jongere leeftijd.

In onze gemeenschap hebben we één doel: er zijn voor onze jongens. Hun leven gemakkelijker, beter, veel leuker en stijlvoller maken, met zo weinig mogelijk inspanning. Alles draait om goede kwaliteit, goede service en goede sferen – altijd voor dezelfde, betaalbare prijs.


SAFETY

De Junior-stijlen voldoen aan alle normen voor koorden en snaren en algemeen ontwerp. Dat betekent bijvoorbeeld dat lengte, sluiting en afwerking van koorden geen problemen veroorzaken wanneer kinderen de kleding dragen zoals wij verwachten dat zij dat doen: bomen beklimmen, fietsen of voetballen. De capuchons dienen hun doel, maar zitten wel zo vast dat het niet het zicht of geluid belemmert.

 

COLLECTIES


MAIN

De MAIN collecties verschijnen vier keer per jaar en zijn ontworpen met de macro trends voor het komende seizoen.


NOOS

De NOOS collecties zijn voornamelijk een business model, omdat het de best verkopende stijlen zijn. De NOOS stijlen komen in een groot assortiment met alle Jack & Jones lifestyles met denim als het belangrijkste onderdeel.ESSENTIALS

De ESSENTIALS collecties verschijnen twee keer per jaar en is een collectie zonder compromissen. Het voegt de garderobe essentials, hoge kwaliteit en goede mark-ups samen. Alle stijlen zijn zorgvuldig geselecteerd, gebaseerd op de JACK & JONES lifestyles bestsellers.


PRE-COLLECTIE

De PRE-COLLECTIES verschijnen twee keer per jaar en staan geheel in het teken van de commerciële stijlen: de bestsellers. Op deze manier blijft er meer ruimte voor trend en inspiratie in de main collecties.


FOLLOW-UP COLLECTIES

De Follow-Up collecties verschijnen vier keer per jaar. Deze collecties moeten ervoor zorgen dat de missende trends in de main collecties alsnog toegevoegd worden. Een Follow-Up collectie bevat vier tot zes stijlen.

 


SUSTAINABILITY

JACK & JONES ontwikkelt voortdurend zijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid en begin 2018 kondigde het merk zijn meest duurzame denimcollectie tot nu toe aan: Low Impact Denim. Met deze collectie heeft JACK & JONES een hoge mate van duurzaamheid bereikt in het gehele productieproces van jeans. 


23 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page