top of page

AW20 VERO MODA - CHRISTMAS MOMENTS

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2021

Ons moderne kerstverhaal wordt tot leven gebracht met de Londense zusjes Sarah en Joanna Halpin. De zusjes Halpin omarmen de warmte en authenticiteit van de campagne terwijl we hun familiehut bezoeken om terug te blikken naar hun mooiste kerstmomenten.

Naast het samenwerken met enkele van de meest iconische namen in de branche zijn Sarah en Joanna ook de mede oprichters van de ‘What She Said’. Een creatief platform vol met beelden die hun persoonlijke stijl en verfijnde esthetiek weerspiegelen.

 

Een naadloze mix van klassiek en comfort. In deze collectie vind je luxe loungewear om ons door deze relaxte feestdagen te helpen. De stoffen van dit seizoen zijn warm en weelderig, perfect om jezelf lekker in te pakken met meerdere lagen. De focus ligt op opvallende details met gewatteerde bovenkleding. Vesten, combi-sets en oversized hemden in teddy stoffen en heerlijke wollen breisels. De items zijn in een dromerig thema door het kleurenpallet wat bestaat uit romig wit, en een vleugje lila.

 

E N J O Y A W 3 2 0 2 0

Nu dit vreemde jaar, wat onze levens heeft veranderd, bijna ten einde is, zien we de kerstvakantie als een speciale kans om familie en vriendschappen te vieren, gekoesterde tradities hoog te houden en onze geliefden extra te waarderen. VERO MODA stelt zich Kerstmis 2020 voor als een seizoen van vreugde, hoop en optimisme. Leef in het nu, en waardeer de simpele dingen in het leven.

 

BEKIJK DE VIDEOCLIP

OF LUISTER HET NUMMER OP SPOTIFY

 

Klik hier voor de beelden en packshots van deze collectie14 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page