top of page

BESTSELLER VERRAST COLLEGA’S MET EEN BONUS VAN 40M EURO NA EEN BIJZONDER JAAR

Bijgewerkt op: 5 jan. 2022

Gedurende een uitdagend en opmerkelijk jaar is binnen BESTSELLER de teamspirit niet verloren gegaan. In tegendeel is de BESTSELLER-familie juist sterker geworden en zijn wij gezamenlijk de uitdaging aangegaan. Ter waardering van de inspanningen die BESTSELLER-collega’s hebben geleverd tijdens het afgelopen jaar, ontvangt iedereen in BESTSELLER een extra maandloon als bonus.


Afgelopen jaar

Na 18 maanden van uitdagingen die de wereldwijde COVID-19-pandemie heeft meegebracht, is deze bonus een bijzondere erkenning voor BESTSELLER-collega’s. Want desondanks alle maatregelen en lockdowns, laat het komende jaarverslag zien dat BESTSELLER indrukwekkend heeft gepresteerd tijdens een opmerkelijk jaar.


“It has been a joint effort where everyone has helped to make a difference for BESTSELLER in the past year. Therefore, we have decided that all colleagues in BESTSELLER, across countries and regardless of position, will receive a bonus in recognition of the great effort throughout the financial year 2020/21. Everyone has contributed to what we have achieved during an extraordinary period, and we would like to pay tribute to that,”

- Anders Holch Povlsen, BESTSELLER’s owner and CEO


Facts

  • In totaal ontvangen 17.000 collega's de bonus, wat overeenkomt met een totaalbedrag van 40 miljoen euro.

  • Collega's in BESTSELLER ontvangen de bonus, die gelijk is aan een extra maandloon, in elk land waar BESTSELLER werknemers heeft.

  • De bonus is gebaseerd op het afgelopen boekjaar (augustus 2020 – juli 2021) en collega’s die gedurende het volledige boekjaar van BESTSELLER in dienst zijn geweest, ontvangen een extra maand basissalaris.

  • Collega's die niet gedurende het volledige boekjaar in dienst zijn geweest, ontvangen een bonus die overeenkomt met de periode waarin zij binnen het boekjaar in dienst zijn geweest.

  • De bonus wordt opgenomen in de loonstroken van collega's voor november. 


57 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page