top of page

BESTSELLER lanceert nieuw merk voor mannen

Bijgewerkt op: 11 jul. 2022


Het Deense bedrijf BESTSELLER lanceert een nieuwe exclusief mannen merk genaamd R.D.D. - Royal Denim Division.


Het merk creëert kleding die seizoenen mee gaat. R.D.D. focust op hoge kwaliteit stoffen, stevige materialen en vakmanschap. Ze ontwerpen hedendaagse kleding voor alle facetten in het leven.


R.D.D. lanceert zijn eerste collectie in augustus 2022. Alle stijlen zijn te kenmerken door zijn eenvoudige en laid-back attitude gecombineerd met materialen van de hoogste kwaliteit en een passie voor het creëeren van kleding die een relaxte fit heeft en een verfijnde afwerking.


'We streven er naar om klassieke stylen te creëeren die langer mee gaan, van goede kwaliteit zijn, mooi afgewerkt zijn en mee gaan met de laatste trends.' Zegt Nicolai Ulrik Thorup, Creative Manager van R.D.D.


De collectie bestaat uit stijlen die gemaakt zijn op basis van uitgebreide jeans kennis, gemixt met strakke lijnen, eenvoudige kleuren en classic tijdloze designs.


'We zijn gefocust op zwaardere exclusieve materialen om meer expressie te geven aan de collectie. We combineren onze jaren lange ervaring van het werken met jeansmaterialen met onze passie voor het creëeren van producten van hoge kwaliteit. En met ons inzicht in de mode business en een natuurlijke interesse voor kleding that never go out of style, hebben wij een collectie ontwikkeld met oog voor het milieu' zegt Nicolai Ulrik Thorup.


Als onderdeel van JACK&JONES, zal R.D.D. verkrijgbaar zijn in de winkels van JACK&JONES, via de webshop en in geselecteerde multi-brand stores en department stores wereldwijd.

BESTSELLER is één van de grootste modebedrijven in de wereld met meer dan 17.000 werknemers verspreid over de wereld. Het bedrijf heeft meer dan 20 individuele dames, heren, tieners en kinder kleding merken. Deze worden verkocht in meer dan 2.600 eigen winkels en 20.000 multi-brand winkels en warenhuizen verdeeld over winkels in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Amerika, Latijns Amerika, Australie en India.
JACK&JONES is opgericht in 1990 en is nu het grootste merk binnen BESTSELLER en met meer dan 1.000 winkels de grootste menswear retailer in Europa.

25 weergaven
bottom of page