top of page

BESTSELLER doet drie nieuwe duurzame investeringen

Bijgewerkt op: 5 jan. 2022

Afgelopen week presenteerde BESTSELLER met grote trots drie nieuwe spannende investeringen om het gebied van duurzaamheid – alledrie met veel potentie om veranderingen in de mode-industrie teweeg te brengen.

De drie investeringen zijn in Circular Systems SPC, Nature Coatings Inc. En Evrnu®, SPC. Veelbelovende innovators die verschillende afspecten aanpakken, van duurzame grondstoffen tot duurzame processen.


Sinds de lancering van BESTSELLER’s innovatieplatform Fashion FWD Lab eind 2020, is het innovatieteam hard aan het werk geweest met Invest FWD – BESTSELLER’s investeringstak voor duurzame mode – om de juiste kansen te signaleren. Nog maar een maand geleden werd BESTSELLER’s samenwerking met de Finse innovator Infinited Fiber Company aangekondigd, en nu komen daar dus nog drie Fashion FWD investeringen bij in de bedrijven Circular Systems, Nature Coatings en Evrnu.


“Deze bedrijven hebben één ding met elkaar gemeen: ze hebben alle drie potentie om veranderingen in de mode-industrie teweeg te brengen,” zegt Jeppe Bredahl, van Invest FWD.


Deze investeringen kunnen BESTSELLER helpen om een ultiem doel en hun 'north star' te behalen: klimaatpositief, eerlijk voor iedereen en circulair by design worden. "Met deze investeringen laten we zien dat we bereid zijn om terug te gaan in onze waardeketen door te investeren op vezelniveau. Dit is de richting die de hele mode-industrie zou moeten volgen en daarom blijven wij binnen BESTSELLER op zoek gaan naar nieuwe oplossingen die deze richting ondersteunen.”, zegt Camilla Skjønning Jørgensen, hoofd van BESTSELLER's innovatieplatform Fashion FWD Lab. Alle investeringen worden beheerd via bestseller's investeringstak voor duurzame mode, Invest FWD.


Over Circular Systems, Nature Coatings en EVRNU


14 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page