top of page

LMTD - FASHION FOR THE INBETWEENERS

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2021


 

A B O U T

LMTD is er sinds 2016 voor alle fashion forward teens en tweens. Met de Deense identiteit biedt LMTD meiden en jongens van 10 tot 16 jaar oud een opstapje naar het vormen van hun eigen identiteit. De doelgroep is goed geïnformeerd en heeft een duidelijk persoonlijke stijl en smaak. De LMTD tiener volgt alle trends op de voet door middel van social media en het straatbeeld. LMTD biedt deze tieners de mogelijkheid om zich te laten zien als een echte trendsetter.


 

S U S T A I N A B L E I S T H E N E W N O R M A L


Samen met de tiener die nog lang op deze wereld moet leven, vinden wij duurzaamheid een groot goed. Om onze planeet zo goed mogelijk te behandelen gebruiken wij verschillende duurzamere materialen. LMTD ziet duurzaamheid als het nieuwe normaal en draagt zo haar steentje bij.


 

C O L L E C T I E


Voor het aankomende SS21 seizoen presenteert LMTD een collectie met aandacht voor speciale details, prints en pastelkleuren. De lijn is geïnspireerd door de kunstwereld en laat hierdoor opvallende prints, patronen en texturen zien. De collectie is gemaakt volgens de laatste trends van de catwalk en speciaal gemaakt voor de creatieve wereld van de tieners.G I R L S


Tie-dye prints, zelfgemaakte teddy breisels en opvallende stoffen zijn helemaal in dit seizoen. Haar stijl straalt persoonlijkheid uit en de opvallende stoffen geven deze items een duidelijke stem. Een mix van pastelkleurige breisels, geweven shirts en jurkjes complementeren haar chique stijl. Lichtblauw is overal een sterke basiskleur geworden en zal je het hele jaar door zien, evenals de abrikozenkleur.
B O Y S


Voor de jongens draait het allemaal om tone-in-tone kleuren en minimalistische looks. Pastelkeuren en artistieke prints zorgen voor een coole artistieke stijl. Deze collectie zit vol met sportieve maar toch comfy stijlen. De lichtblauwe kleur vermengd met beige en kwik zijn de go-to kleuren bij het kiezen van een nieuwe outfit. Voor een speciale gelegenheid blijft de favoriete outfit toch een zwart trainingspak van nylon en een casual wit T-shirt met een vloeiende print.


 

W A T B I E D T LMTD?


Per jaar biedt LMTD 6 collecties aan, waar elke collectie twee levermaanden bevat. Zo blijven ze de doelgroep continu verrassen met nieuwe items in de winkel. De verkoopprijzen variëren van gemiddeld €16,99 voor een T-shirt, tot gemiddeld €39,99 voor een jeans en €44,99 voor een hoodie. Kortom; Fashionable artikelen voor een betaalbare prijs.


E X P R E S S


Omdat LMTD zo fashion forward is en de trends op de voet volgen, bieden ze het hele jaar door express collecties aan.


 

Volg LMTD op Instagram @LMDT_OFFICIAL


BEKIJK EN/OF DOWNLOAD DE CONTENT


22 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page