ONLY_PLAY_GIRLS_LOGO_white.png

Scroll verder voor meer informatie

Afbeelding Only Play outfit Kids

WIE ZIJN WIJ?

ONLY PLAY GIRLS is hét kleine zusje van ONLY PLAY! Sinds 2006 lokaliseert ONLY PLAY zich in sportbranche en bieden we de laatste trends waarin fashion en sport met elkaar worden gecombineerd. Only Play Girls is een sterke combinatie van training en vrijetijdskleding. Het is ontworpen om te spelen, te bewegen en om plezier te hebben. De kleuren van ieder concept zijn zo gekozen dat ze gecombineerd kunnen worden in een mini & me concept met de dames lijn! 

Image by Akshat Sharma

USP'S

Er worden 4 hoofdcollecties gebracht waarin 2 collecties voorzien zijn van booster drops met een sterke mark up en rendement. Naast commercieel sterke stijlen kunnen alle drops worden ondersteund met digitaal marketing-materiaal en de mogelijkheid tot gepersonaliseerde content.

Afbeelding Only Play outfit Kids
Afbeelding Only Play outfit Kids

COLLECTIE

Voor de perfecte mix tussen fashion en trendy sportswear biedt ONLY PLAY GIRLS:

GIRLS

De ONLY PLAY GIRLS collectie is voor de meiden van 7/8 tot en met 13/14 jaar. Deze collectie is speciaal geproduceerd voor de jonge, hippe meiden die zichzelf zichtbaar maken in trendy sportkleding waarin fashion met training gecombineerd wordt.

NOOS

Dit is het NOOS programma, waar je gedurende het gehele jaar de basis stijlen van ONLY PLAY los per maat kunt nabestellen tegen een scherpe prijs en goede marges. De NOOS collectie bestaat uit de basis stijlen met daarnaast elk half jaar een nieuwe drop waarin alle seasonal kleuren worden gepresenteerd.

Afbeelding Only Play outfit Kids

DUURZAAMHEID

Het creëren van een duurzame toekomst in de sport industrie heeft hoge prioriteit. Onze strategie is erop gericht om zo snel mogelijk, zo duurzaam mogelijk te worden. Er wordt altijd gestreefd naar minimaal 50% organische, gerecyclede en vernieuwde materialen. Dit is te herkennen aan de LIFE hangtags op de stijlen.

Image by Akshat Sharma

WAAROM

ONLY PLAY?

  • ONLY PLAY biedt 4 collecties per jaar

  • Uitgebreid NOOS programma in hard training & soft training

  • Sterke marges

  • Prijzen van RRP €12,99 t/m €69,99

  • Ons B2B platform - 24/7 beschikbaar

Afbeelding Only Play outfit Kids

DIRECT

Bekijk hieronder de video om te zien hoe ons B2B platform DIRECT werkt. Je kunt makkelijk de collecties bekijken en zelf orders plaatsen. Ook kun je live onze collectiepresentaties volgen.

CONTACT

Heb je interesse in de verkoop van ONLY PLAY GIRLS of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Anouk Bosma

Sales & Product Responsible ONLY PLAY

T: +31621502734

E: Anouk.bosma@bestseller.com

 

SHOWROOM

BESTSELLER Wholesale Benelux B.V.

Krijgsman 15-18, 1186 DM

Amstelveen

  • Instagram

Volg ons op Instagram!

@onlyplay_b2b_nl