DUURZAAMHEID

Fashion FWD is de ambitieuze strategie van BESTSELLER die duurzaamheid centraal stelt in haar manier van zakendoen. BESTSELLER wil haar steentje bijdragen aan de transformatie naar een duurzame realiteit.

Lees op de pagina verder over duurzaamheid binnen BESTSELLER en haar Fashion FWD strategie.

BRINGING FASHION FWD UNTIL WE ARE CLIMATE POSITIVE, FAIR FOR ALL AND CIRCULAR BY DESIGN

Fashion forward afbeelding

Duurzaamheid binnen BESTSELLER

BRINGING SUSTAINABLE FASHION FORWARD

BESTSELLER streeft naar voortdurende groei en het behoud van haar concurrentievoordeel. Duurzaamheid heeft invloed op elk aspect binnen onze waardenketen: van de materialen die wij kiezen tot de milieu- en sociale impact in de productiefase tot afval na consumptie. In combinatie met steeds strengere duurzaamheidswetten voor de textielindustrie, schaarse middelen en meer transparantie leidt er toe dat BESTSELLER een ambitieuze benadering van duurzaamheid moet toepassen om te blijven groeien en concurrerend te blijven.

FASHION FWD STRATEGIE

BESTSELLER wil haar reis van de mode naar een duurzame realiteit versnellen. Onze branche heeft een enorme impact. Door klimaatverandering tegen te gaan, hulpbronnen efficiënt te gebruiken en mensenrechten te beschermen, kunnen bedrijven een positieve kracht zijn achter verandering. BESTSELLER wil meer actie ondernemen en sneller vooruitgang boeken.

Onze ultieme ambitie is; het uitvoeren Fashion FWD totdat wij klimaatpositief, eerlijk voor iedereen en zo circulair mogelijk zijn. Het geeft de richting aan van onze strategie, onze doelen en de actie die wij ondernemen om zo snel mogelijk en ook zo duurzaam mogelijk te worden.

Sinds BESTSSELLER in het jaar 2000 haar eerste gedragscode heeft vastgelegd, is er grote vooruitgang geboekt op de gebieden: sociale arbeid, chemisch beheer en het gebruik van duurzamere materialen. Echter is het nu tijd om te versnellen. Onze nieuwe Fashion FWD-strategie benadrukt de behoefte aan actie op het gebied van duurzaamheid.

LEES MEER OVER DUURZAAMHEID BINNEN BESTSELLER